2 ay önce Merkezefendi

Duayen basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu, NBA efsanesi Lebron James’in oğlu Bronny James’i Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ne yakıştırdı. Murathonaoğlu, “Bronny, Lebron James’in oğlu olmasa direk Eurocup ya da Merkezefendi’ye gider” ifadelerini kullandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de siyasetçi ve 4. Dönem MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ali Filiz, vefatının 4. yılında mezarı başında düzenlenen törenle dualarla anıldı.

2 ay önce Merkezefendi

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Baş Antrenörü Zafer Aktaş, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda hedeflerinin play-off olduğunu söyleyen Aktaş, “Denizli halkı bize destek olsun. Bugüne kadar süper bir atmosfer oluşturduk. Yeni sezonda Denizlililerin gurur duyacağı bir takım ortaya çıkaracağız ve onlara layık olacağız. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Çameli

Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası (Paragliding World Cup) 2024, Çameli'nde yaşattıı büyük bir coşku ve heyecanın ardından ödül töreniyle sona erdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Bekilli ilçesine bağlı Poyrazlı Mahallesi'nde çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. İki evin tamamen yandığı yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de kavşakta ışık ihlali yapan iki araç çarpıştı. Çarpışma sonucu ters dönen hafif ticari araçta bulunan 1 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2023-2024 Eğitim Öğretil Yılında Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM)’da eğitim gören 31 farklı ülkeden gelen 45 YTB burslu uluslararası öğrenci düzenlenen törenle Türkçe C1 sertifikalarını aldı.

2 ay önce Buldan

Denizli'de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aycan Sıkı Arabacı göreve başladı.

Reklam Bloğu