2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Çal

Küresel ısınmasın etkisiyle ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları çiftçileri olumsuz etkiledi. Denizli’nin Çal ilçesinde sıcak havaların etkisiyle erken olgunlaşan üzümler, 1 ay öncesinde hasat edilmeye başlandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜİK verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 16 artarak 127 bin 88 oldu. Bir önceki ay yüzde 5,2 düşüş görülen konut satışında Denizli'de ise konut satışı bir önceki yılın temmuz ayına göre yüzde 1,96 arttı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Antrenörlük Bölümü öğrencisi Berfin Altan ile Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Şeyda Nur Kaplan 28 Ağustos- 8 Eylül 2024 tarihlerinde Paris’te düzenlenecek olan 2024 Paris Paralimpik Oyunlar öncesi SBF Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa’yı ziyaret ettiler.

2 ay önce Çameli

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilk kez ev sahipliği yaptıkları Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası (Paragliding World Cup) 2024’ü başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İşçiler her ne sebeple olursa olsun işten ayrıldığında kullanılmayan izin ücretini alır. Ancak işverenler bazen ödeme yapılmaması adına çeşitli yöntemlere başvuruyor. Bu kapsamda izin parasını talep etmek için 5 yıllık sürenin kaçırılmaması gerektiği ifade ediliyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ülkenin değişik kentlerinden gelen şairler, düzenlenen şiir şöleninde şiirlerini okudu. Katılımın yoğun olduğu şölende sazlar, türküler söylenerek dinleyiciler ve şairler coştu.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Ömür Atacan Atasoy, genellikle yaşlı bireylerde görülen Alzheimer ve bunamanın (demans) son yıllarda gençler arasında endişe verici bir boyutta attığını belirtti.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Honaz ilçesinde bir fabrikada meydana gelen hırsızlık olayının peşine düşen jandarma dedektifleri, şüpheliyi yakaladıklarında şok oldu. Hırsızların fabrikada anlaştıkları servis şoförü sayesinde hiç dikkat çekmeden girdikleri tespit edildi.

Reklam Bloğu