2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce SPOR

Denizli'de Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunlarının ikincisi düzenlenecek. ‘Gelin Sporda Buluşalım’ sloganıyla Denizli'de üç branşta yapılacak organizasyonlar için başvurular başladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı desteğiyle Denizli'de başlatılan "Ayvada Kalıntı Eylem Planı" kapsamında, ayva bahçelerinde zarar yapan Akdeniz Meyve Sineği'ne karşı biyoteknik mücadele yöntemi uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, üreticilere feromon tuzakları teslim edildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pamukkale ilçesindeki Irlıganlı, Eldenizli ve Yeniköy mahallelerinde çiftçilere toplamda 1.660 adet Akdeniz Meyve Sineği tuzağı dağıttı.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, AK Parti’nin kuruluşunun 23’üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim sürecinde Pamukkale halkını vermiş olduğu sözlerden biri olan ‘Halk Ekmek Projesi’ hayata geçti. İki mahallede başlayan halk ekmek uygulaması ile ilgili olarak vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

2 ay önce EĞİTİM

Ara tatillerin öğrenciler için verimsiz olması nedeniyle kaldırılacağı konuşuluyor. Onun yerine yaz tatil süresinin uzaması gündemde. Okulların açılacağı tarih ertelendi mi? Yaz tatilinin uzayacağı ve onun yerine ara tatillerin kaldırılacağı iddia edildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin aktif fay hattı haritasıyla ilgili deprem uzmanları hemen hemen her gün uyarılarda bulunuyor. Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Fay hatları domino taşı gibidir" ifadelerini kullanarak Kuzey Anadolu Fay hattına (KAF), ilişkin özel uyarılarda bulundu. Japon uzmanı, Türkiye'de en büyük depremlerin KAF'ın geçtiği yerlerde olacağını söyleyerek 32 kenti tek tek sıraladı. İşte Moriwaki'nin deprem beklediği iller...

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Buldan'ın tarihi Hamamboğazı Sokağında cam işleyen sanatçı Ayla Ermiş, unutulmaya yüz tutmuş sanatını sürdürmeye devam ediyor.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nce dördüncü kez düzenlenen sünnet şöleni ile yaklaşık 250 çocuk Sevindik Vadi Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte gönüllerince eğlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Biz Merkezefendi olarak bir aile olduk, çocuklarımız da bizim en kıymetlimiz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından ilk defa Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı gerçekleştirecek. Sınav tarihi ise 24 Kasım olarak açıklandı.

Reklam Bloğu