2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de şehit ihlali yaparak trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücülere karşı sıkı denetim başlatıldı.

2 ay önce SPOR

Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzücüleri, 2024 yılı yüzme branşındaki ulusal ve uluslararası yarışmalara başarılarıyla damga vurdu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Çal ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de bir iş yerine pompalı tüfekle düzenlenen saldırı kameralara yansıdı. Saldırgan torbadan çıkardığı silahla defalarca ateş ederken, arkadaşı ise bu anları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, enflasyonla mücadele için uygulanması istenen enflasyon muhasebesinin sanayicilerin omuzlarına yeni yükler bindireceğini kaydetti. Özellikle reel sektör ve sanayici açısından haksız vergi oluşturacağı düşünülen enflasyon muhasebesi uygulaması ile ilgili Başkan Kasapoğlu, “Bu uygulama reel sektörde negatif bir etki oluşturacak, yatırımcıyı olumsuz etkileyecek, şirketlerin ayakta kalma gücünü düşürecektir.” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin kararıyla Denizli'de 4 yeni mahkeme kurulurken, mevcut bazı mahkemelerin davaları, yeni mahkemelere bölüştürüldü.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de kapıcının astığı ekmeği almayan 70 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Olay ekmeğin yerinde durduğunu fark eden kapıcının şüphelenmesi sonucu ortaya çıktı. Yaşlı adamın cansız bedeninin kanepede bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli’de yaşanan sahte reçete skandalı, büyük yankı uyandırdı. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, olayın üzerine titizlikle gidileceğini ve sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı.

2 ay önce Merkezefendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürerken, Asbaşkan Veli Tefenlili, Denizli halkına destek çağrısında bulundu. Her yıl olduğu gibi yeni sezonda da Denizli’yi gururla temsil edeceklerini söyleyen Tefenlili, “Kazansak da kaybetsek de ayakta alkışlanan bir takım olacağız. Yeni sezonda çok büyük hedeflerimiz var” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Sofular Mahallesi’nde kırsal mahallenin acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla imece usulü yardım kampanyası başlatıldı.

Reklam Bloğu