2 ay önce Tavas

Tavas Belediyesi tarafından ‘Zeybek’ kültürünün dünyaya tanıtılması amacıyla düzenlenen 6. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülerle devam ediyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Otomobil piyasasında özellikle de ikinci eldeki durgunluk devam ediyor. Bunun en büyük sebebiyse araç almak isteyenlerin tercihlerini sıfırdan yana kullanması. Güvenlik paketinin zorunlu olmasına 13 gün kaldı ve ellerindeki araçları bitirmek isteyen galeriler de ay sonundan sonra satamayacak araçları için kampanyalarını hızlandırdı. Ay sonuna kadar büyük kampanyalar beklenirken, uzmanlar Eylül'den sonra hem sıfır hem de ikinci elde fiyatların yüzde 10-15 aratabileceğini söylüyor.

2 ay önce Acıpayam

Denizli'de 2 gündür haber alınamayan şahıs, evinin çatısında ölü bulundu.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde çıkan yangın, mahallede büyük bir panik yaşanmasına neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, evde maddi hasar oluştu.

2 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan yangında tek katlı ev küle döndü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Denizlispor

Transfer yasağı bulunan Denizlispor’da iç transferde sözleşmesi biten Alaattin Öner ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, elektrik, su ve doğalgaz sayaçlarına yönelik yeni bir düzenlemeyi içeren genelge yayımladı. Bu genelge kapsamında eski sayaçların hepsi o tarihe kadar aşamalı olarak değiştirilecek. Sayaçlarını güncellemeyen kullanıcıların ise maddi cezalara tabi tutulacağı bildirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çiftçi Yüksel Şan, ürettiği karpuz para etmeyince, dört dönümde yetiştirdiği karpuzu kızı Büşra’nın düğün davetiyesi olarak dağıtmaya başladı

Reklam Bloğu