2 ay önce Tavas

Tavas 6. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen ödüllü 'Tavas Bakraç Koyun Yoğurdu' ve 'En İyi Tavas Kavunu' yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel futbol, tenis, satranç, güreş ve basketbol turnuvası düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendimizde turnuvalarımız ile hem bayramımızı kutlayacağız hem de Merkezefendililerin spor yaparak keyifli vakit geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 30'u yerli üretim olmak üzere 39 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

2 ay önce Ak Parti

AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünde düzenlenen etkinlikte dikkat çeken anlar yaşandı. Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın durma çabasıyla kameralara yansıdı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO), ihracat yapan firmaların rekabet gücünü artırmak ve uluslararası pazarlarda daha başarılı olmalarına katkı sağlamak amacıyla önemli bir eğitim programına start verdi. Avrupa Birliği desteğiyle DSO Akademi çatısı altında hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenen Rekabetçi Dış Ticaret İstihbarat Eğitimlerine, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu da katıldı.

2 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde tarla içinde bulunan evde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bankalar müşterilerin yaptığı pek çok işlemden masraf kesebiliyor. Özellikle kredi çekilirken alınan masraflar, kredi kartı aidatları vb. gibi ücretler tüketicilerin canını sıkabiliyor. Peki bu ödemelerin iadesi mümkün mü? Vatandaşlar kart aidatını ödemek zorunda mı? İşte detaylar...

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'de işsizlik oranı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre değişmeyerek yüzde 8,8 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 156 bin kişi olarak gerçekleşti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu