2 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesi Kocakaya Mahalle Muhtarı Hasan Koş, yetiştirdiği karpuzları hastanede tedavi gören hastalar ile huzurevinde konaklayan yaşlılara dağıttı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) merakla beklenen faiz kararını açıkladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada, yol kenarında bulunan park halindeki tırın dorsesine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), maymun çiçeği ile mücadelede kitlesel aşılama yerine virüsün bulaştığı bölgelerde "hedefli aşılama" yapılması önerisinde bulundu. Maymun çiçeğinin yayılmasını durdurmanın Covid-19'a göre daha kolay olduğu belirten DSÖ Sözcüsü Margaret Harrisi dünya çapında endişelere yol açan, "Covid-19 gibi yeni bir süreç başlayabilir mi?" sorusuna yanıt verdi.

2 ay önce Pamukkale

Geçtiğimiz sezonu 1.Lig Şampiyonu olarak tamamlayarak, bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu. İlk maçlar 2 Kasım tarihinde oynanacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar belli oldu. Emekliler için çift promosyon ödemeleri başladı. Promosyon miktarlarını güncelleyen bankalar emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ancak bir banka eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatarak emekliler için çift promosyon fırsatını duyurdu. Vakıfbank emeklilere 30 Eylül'e kadar çift promosyon vereceğini açıkladı. Bu bankaya giden emekli 2 kez promosyon ödemesi almaya hak kazanacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO), Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen “Happy Workplaces-Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması”nda 50 işyeri arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu listeye girmeyi başaran ilk sivil toplum örgütü olan DSO, “Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Denizli Ecogreen Enerji’nin ana sponsor olduğu, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu’nun desteklediği, DOSTEK Koleji öğretmen ve öğrencilerinin tasarlayıp imalatını yaptıkları elektrikli araç, Teknofest/Liselerarası Efficiency Elektrikli Araç Yarışması’nda Tasarım dalında Türkiye birincisi oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024-2025 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu.

2 ay önce Çameli

Denizli'nin Çameli ilçesinde yayla turizmi ve tarımsal sulamada kullanılan Kolak Gölü, yaşanan kuraklığa bağlı olarak kurudu. Balçığın arasında can çekişen balıklar, belediye ve balık üreticileri tarafından kurtarılarak başka bir gölede nakil edildi.

Reklam Bloğu