2 ay önce SAĞLIK

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü kanserle mücadele faaliyetlerine devam ediyor. Bu mücadelede büyük paya sahip olan ve ilimizde her yerde vatandaşlarımızın kanser taramalarını gerçekleştirebilen Mobil Kanser Tarama Tırı, bu hafta da Aydem Enerji bahçesinde konuşlandırılarak kurum çalışanlarına hizmet veriyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Rıdvan Yıldız, trafik sorununa çözüm olması amacıyla yapılan yolun, alemciler ve trafik magandalarının mekanı haline gelmesi nedeniyle 5 mahallenin sakinlerini tedirgin etmeye başladığını belirtti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yurt dışından yapılan internet alışverişlerinde yeni düzenlemeler 21 Ağustos itibariyle devreye girdi. 4458 sayılı Gümrük Kanunu çerçevesinde, yurt dışı e-ticaret platformlarından yapılan hızlı kargo alışverişlerinin limiti 150 Euro’dan 30 Euro’ya çekildi. Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi oranı yüzde 30, AB dışı ülkelerden gelenlerde ise yüzde 60 olarak belirlendi.

2 ay önce Beyağaç

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’ü ziyaret ederek, devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Sarayköy

Denizli'de uzun süredir su alamadıkları ve tarım arazilerini sulayamadıkları gerekçesiyle çok sayıda çiftçi, DSİ'ye yürüme kararı aldı. Üreticilerin yürüyüşe başlamadan devreye giren kaymakam, üreticilere 1 haftalık su verilmesini sağlayınca eylem sağduyuyla noktalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de odun kesmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan yaşlı adam, ormanlık alanda ölü bulundu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, TEKNOFEST ve TÜBİTAK iş birliğiyle düzenlenen Teknofest 2024 Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında Pamukkale Üniversitesi Atay Takımı, Alatay aracı ile Yerli Ürün Teşvik Kategorisinde birinci olarak ödül almaya hak kazandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Pamukkale ilçesine Bağbaşı Ortaokulu arsa karşılığı yapılacak. 99 milyon lira yapım bedeli olan okulun yapım işi 24 Eylül 2024’te ihale edilecek.

Reklam Bloğu