2 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İş Kanunu’nda değişiklik için Eylül ayında çalışmalarına hız verecek olan hükümet, kamuda ‘esnek çalışma’ modelini 4 ayrı formülle masaya yatıracak. Bu kapsamda gençleri çalışma hayatına geri kazandırmayı hedefleyen değişikliğin hangi meslek gruplarını kapsayacağı da belli oldu. Kabine Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gelecek olan düzenlemede, ‘Uzaktan çalışma modeli, kısmi çalışma modeli, değişken zamanlı çalışma modeli ve akademik eğitim amaçlı çalışma modeli’ olacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de elektrik aboneliğiyle ilgili önemli bir yenilik hayata geçirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, 22-26 Ağustos tarihleri arasında Makedonya/Ohrid şehrinde gerçekleştirilecek olan uluslararası korolar festivaline katılarak PAÜ’yü temsil edecek.

2 ay önce Bekilli

İklim özellikleri nedeniyle Denizli’nin üzüm üretim merkezlerinden biri olan Bekilli’de, susuz tarımla yetişen, kalitesi ve aromasıyla ünlü üzümün hasadına başlandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Katıldığı her toplantıda ve platformda reel sektörün sorunlarını gündeme getiren ve çözümü için çağrı yapan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, artan konkordato taleplerini, faiz ve kur politikasının getirdiği mevcut sorunları, yaşanan finansmana erişim sıkıntılarını değerlendirmek üzere, Türkiye'nin önde gelen bankalarının Bölge Müdürleri ile bir araya geldi.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına karadan ekipler, havadan ise yangın söndürme helikopteriyle müdahale ediliyor.

2 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Çameli-Acıpayam karayolu Aliveren Viyadüğü çıkışında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle ulaşım, Aliveren-Kınıkyeri güzergahından sağlanıyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu