1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yıllardan beri sadece kitap okuma alanı olarak bilinen il halk kütüphanelerinde artık bebeklere yönelik etkinlikler de yapılıyor. Denizli 100. Yıl İl Halk Kütüphanesinin bebek kullanıcıları, alışılmışın dışında etkinliklerle renkli görüntüler oluşturuyor.

1 ay önce SPOR

Sanayi, tarım ve turizm kenti, jeotermal ve güneş enerjisi başta olmak üzere yenilenebilir enerjide yerli ve milli yatırımlarıyla dikkat çeken Türkiye’nin en çok ihracat yapan şehirleri arasında ilk sıraları zorlayan Denizli, şimdi de spor turizmini bu başarılı karnenin içine katmaya hazırlanıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteorolojiden gelen uyarıya göre Denizli’de bugün öğleden sonra saat 14.00 ile 21.00 saatleri arasında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce DENİB

Denizli, ev tekstili denildiği zaman sadece ülkemizde değil, dünyada da ilk akla gelen duraklardan biri. İlk ihracatını binlerce yıl önce tekstil sektöründen yapan ilimiz, günümüzde bu başarısını ev tekstili ürünleri ile taçlandırıyor.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) 13’üncü Meslek Komitesi Başkanı Coşkun Emik, 15 Eylül’de belirlenen pilot illerde, 1 Ocak itibari ile de tüm illerde Elektronik İlan Doğrulama Sisteminin (EİDS) devreye gireceğini hatırlattı.

1 ay önce ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 88 koli içerisinde piyasa değeri 1 milyon 56 bin TL olan 1 ton 760 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

1 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde düğün hayali kuran down sendromlu Esra Çolak için düzenlenen eğlence renkli görüntülere sahne oldu. Gelinlik diyen Esra, arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

1 ay önce Çivril

Denizli'de Çivril ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası ve düşman işgalinden kurtuluşu, düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya başladı. Düzenlenen etkinliklerde Akdağ Zafer yürüyüşünün 27'incisi yapıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda konuşan dünyanın önde gelen 3 Merkez Bankası’nın yetkilileri, faiz indirimi ile ilgili çok önemli mesajlar verdi.

1 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, sosyal medya üzerinden vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu. Dolandırıcıların, sahte hesap kullanarak vatandaşlardan para talep ettiğini belirten Tatık, bu tür girişimlere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Reklam Bloğu