1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; 1 Eylül Pazar ve 2 Eylül Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, makine sanayicilerinin uzun süredir muzdarip olduğu bir sorunu daha girişimleriyle çözüme kavuşturduklarını duyurdu.

1 ay önce Çameli

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi'nde imece usulüyle inşa edilen Elmalı Camisi, bugün dualarla açıldı. Mahallenin turizm potansiyeline dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Yakın zamanda Elmalı'yı ‘Dünya Turizm Köyü' ilan etme yönünde çalışmalarımız var” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk-İş uzmanları tarafından yapılan araştırmaya göre; açlık sınırı 19 bin 271, yoksulluk sınırı 62 bin 772 lira oldu. Yılın ilk beş ayında ürünlerdeki yüksek artışın son üç ayda düşük oranlarda ve sınırlı ürünlerde gerçekleştiği görüldü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de toplu ulaşımda vatandaşlara yönelik önemli bir düzenleme hayata geçirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşımada ücretsiz aktarma süresini 90 dakikaya çıkardı. Bu yeni uygulama ile Denizli Kart sahipleri, ilk binişlerinden itibaren 90 dakika içinde farklı bir hatta ücretsiz olarak aktarma yapabilecek.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası Karahasanlı Mahallesi’nde birbirinden güzel şarkıların söylendiği halk konseri gerçekleştirdi.

1 ay önce SAĞLIK

Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfında anne adaylarının doğum ve doğum sonrası dönemde ruhsal, fiziksel ve sosyal açılardan hazırlanmaları, desteklenmeleri,  karşılaşabilecekleri sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik alanında uzman sağlık çalışanları tarafından bilgilendirme yapılıyor.

1 ay önce Beyağaç

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, ilçenin doğal güzelliklerini yakından incelemek ve koruma çalışmalarını değerlendirmek amacıyla önemli ziyaretlerde bulundu.

1 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, üyesi olduğu Ege Belediyeler Birliği Encümen toplantısına katıldı. Toplantı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Ferdi Zeyrek'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, belediyelerin bölgesel sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Reklam Bloğu