1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla kazanılan bu zaferin, bağımsızlık uğruna verilen mücadelenin ne denli güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de kalkış saati gelen halk otobüsünün farından rahatsız olan şahıs, şoföre saldırdı. Elinde sopayla şoförün yanından uzaklaşan saldırgan, daha sonra oğluyla gelip şoförü darp etti.

1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Ertemur, “Bu onurlu mücadelenin 102.yılında, Cumhuriyet’in ilelebet bekçisi olacağımızın sözünü yineliyor. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılında bir mesaj yayımladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yok edilmek istenilen bir milletin 30 Ağustos Zaferi’yle yeniden doğduğuna işaret eden Başkan Tefenlili “Türk Milleti olarak bağımsızlığımızdan ve vatanımızdan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünde yayımladığı mesajda “Bu büyük zaferi anmak, sadece geçmişe bakmak değil, aynı zamanda gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmaktır” ifadelerine yer verdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında; “30 Ağustos, esaret zincirine vurularak yok edilmek istenen bir milletin ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyerek dünyaya haykırdığı ve yedi düvele karşı verdiği destansı mücadelenin zaferle nihayet bulduğu tarihi bir gündür” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale, travertenlerin kenarındaki Koca çukurda oluşan çöp dağlarıyla gündeme geldi. Konu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Pamukkale Belediyesi arasındaki anlaşmazlığa kadar uzandı.

Reklam Bloğu