1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Sürüşü ile 30 Ağustos konserlerinin coşkusu tüm Pamukkale’yi sardı. T.C.Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Bu zafer öyle sıradan bir zafer değil. Bir ulusun yeniden dirilişi. 102 yıl önce kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle bir ulusun ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ şiarıyla yola çıktığı bir gün bugün. O nedenle ayrı coşkuluyuz daha ayrı bir sevinçliyiz” dedi.

1 ay önce Ak Parti

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ‘Aziz Milletimizin, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin 102. yıldönümünü Milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı,  ‘30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Milletinin kahramanlık mirasıdır” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İşsizlere yönelik olarak devreye alınan yeni bir işgücü uyum programı, haftada 3 gün çalışma ve günlük cep harçlığı ile işsiz vatandaşları desteklemeyi hedefliyor.

1 ay önce Çal

Denizli'nin Çal ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ve oğlunun bıçakla yaraladığı iki kardeşten birisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

1 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen çiftçi mitingine katıldı. Çelik, miting sonrası yaptığı açıklamada, CHP’nin çiftçinin ve halkın yanında olduğunu vurguladı.

1 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de Beyağaç Belediyesi tarafından düzenlenen 7 asırlık Kartal Gölü ve Eren Günü etkinlikleri geniş bir katlımla gerçekleşti. Geceyi 2300 rakımlı Sanrıdas Dağının zirvesindeki Kartal Gölü kenarında kurdukları çadırlarda geçiren Yörükler, patikadan yürüyerek ulaştıkları Eren Dede türbesinde bereket ve sağlık için dua etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ülke genelinde 2025-2027 yıllarında yapılacak bitkisel üretime yönelik desteklemeler ile diğer bazı tarımsal desteklemelere ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde ormanlık alana yakın bir yerde çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin zamanın müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Reklam Bloğu