1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ülkemizdeki olumsuz hava koşullarına karşı uyarılarda bulundu. Kırklareli ve Tekirdağ için Turuncu kodlu, aralarında Denizli’nin de bulunduğu 22 il için ise Sarı kodlu yağış uyarısı yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde etkili olan yağış sonrası meydana gelen kazada, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki araçta da büyük maddi hasar oluşan kazada 6 kişi yaralandı.

1 ay önce Babadağ

Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Denizli Motofest, yapılan şehir turu ve Grup Kasamam konseriyle motosiklet tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çevre kirliliğiyle mücadelede yeni bir sayfa açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde özel ekip kurdu. Yere izmarit ve çöp atılmaması için denetimlerine başlayan sivil zabıta ekibi, hazırlanan broşürlerle de çevre bilincini artırmayı hedefliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Çardak ilçesinde kötü koku gelen apart dairesine giren işletmeci, 2 gün önce odaya yerleşen şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Merkezefendi

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli’ye gelen usta sanatçı Edip Akbayram, Denizlililere unutulmaz bir konser verdi. Uzun yıllar sonra yeniden Denizli'de sahneye çıkan Akbayram, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de Baklan ilçesinde bulunan yedi yüz yıllık ardıç ağacı keşfedildi. Bulunan ardıç ağacı 'Anıt Ağac" olarak tescil amacıyla başvuruda bulunuldu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Terör örgütlerine finans sağladıkları gerekçesiyle 39 kişi ve 19 kuruluşun mal varlıkları Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından donduruldu. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Denizli'den bir kişinin de mal varlıklarının dondurulduğu açıklandı.

Reklam Bloğu