1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çin’in elektrik-elektronik, makine ve yenilenebilir enerji sektöründe önemli şirketlerinden biri olan Wetown Electrıc Group CO, Türkiye’de yatırım yapmayı planlıyor. Yatırım için Denizli’yi de gündemine alan Çinli elektrik devinin Elektrik Grup Başkanı Jiang Wengong, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, yatırım imkanları, ihracatı, yurt dışı pazarları, Çin ile olan ticari ilişkiler konusunda bilgi aldı.

1 ay önce SAĞLIK

İlk kez okula başlayan çocukların okula uyum sürecinde ebeveynlere önerilerde bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Gülşah Özcan, hırçınlaşan çocuklara karşı ebeveynlerin takınacağı tutum ve sakin bir yaklaşımın önemine vurgu yaptı.

1 ay önce Babadağ

Denizli Motofest, Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde başladı. Motosiklet tutukları 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerde buluşacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de aralarında geçmişte yaşanan kavga nedeniyle husumet olan iki genç grup olarak kavga etti. Bıçaklı ve sopalı kavgada 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, 6 kişi müşteki şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesinde seyir halindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce araca sonra ise refüje çıkarak durabildi. Meydana gelen kazada iki araçta maddi hasar meydana gelirken 1 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerde coşkuyla kutlandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de faaliyet gösteren Aktif Otomotiv'in sosyal medyada yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı videosu, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Paylaşıldığı andan itibaren hızla yayılan video, kısa sürede beğeni rekoru kırarak büyük bir etkileşim aldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Denizli için 30 Ağustos Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler 35 dereceye kadar tırmanırken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olacak. Gök gürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklarda birkaç derecelik düşüşler yaşanacak.  İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Reklam Bloğu