1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, her yıl kutlanan Zabıta haftası nedeniyle Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Ertemur, “Zabıta, belediyemizin vatandaşlarımızla ilk temas noktasıdır. Biz Pamukkale Belediyesi olarak ‘Vatandaşlarımız her zaman halkıdır’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Odamız Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda yapıldı.

1 ay önce SİYASET

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ilçe başkanlıklarına yapılan yeni atamalar duyuruldu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çarşamba gününden geçerli olmak üzere Otogaz grubunda 1.30 TL (bölgesel olarak değişiklik gösterebilir) fiyat artışı bekleniyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ağustos ayı enflasyon rakamları belli oldu. 12 aylık enflasyonun yüzde 64.91 olarak açıklanmasının ardından Eylül ayı kira artış oranı da yüzde 64.91 olarak belirlendi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Spor Yöneticiliği Bölümünde görev yapan Araştırma Görevlisi Rıdvan Çakır, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda gönüllü organizasyon komite üyesi oldu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Akdoğan’ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BİDEB tarafından desteklenen “Yaşam Döngüsü Boyutunda Kaynak Verimliliği ve Sürdürülebilirlik Eğitimi”nin açılışına katıldı.

1 ay önce DENİB

Son dönemde talep daralması, küresel rekabette fiyat dezavantajı ve döviz kurlarının beklentinin altında seyretmesi nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiren ihracatçını yüzü ağustos ayında güldü. Denizli, ağustos ayında ihracatını yüzde 6 artışla 389 milyon dolar seviyesine çıkarırken, yılın en yüksek ikinci ihracat rakamına da imza attı.

Reklam Bloğu