1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce SPOR

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’u makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette ilçedeki amatör spor kulüpleri ile ilgili konular görüşüldü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eylül ayı içerisinde sigaraya 3 ile 5 lira arasında zam yapılmasını beklediklerini ifade etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrenci servis ücretleri belli oldu. UKOME’de alınan karara göre öğrenci servis ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. En düşük servis ücreti olan 0-3 kilometrelik mesafe bin 100 liradan bin 650 liraya çıktı.

1 ay önce Çal

Çal İlçesi, bu yıl 27.'si düzenlenecek olan Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali'nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. T.C. Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek festival için tüm vatandaşları davet etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sosyal Güvenlik Kurumu, GSS prim borçlarına ilişkin IBAN numaralı SMS’lere kimsenin itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarı yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenmeye layık görülen “ERASMUS+ Mesleki Eğitim İşbirliği Ortaklıkları (VET-KA220)” kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nin yürütücü kurum olduğu “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Elektrik Stimülasyonu için Klinik Anahtar (Clinical Key for Electrical Stimulation in Physiotherapy and Rehabilitation) / CK4Stim” projesi başarıyla tamamlandı.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi çok sesli koro müziğini özendirmek ve Türk müziğinin evrensel boyuta ulaşmasına katkı sağlamak için ilk kez Ulusal düzeyde ‘T.C. Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korolar Festivali’ düzenleyecek. Profesyonel ve amatör her düzeyde çok sesli koronun katılabileceği festival için son başvuru tarihi 15 Eylül.

1 ay önce EĞİTİM

2022 yılında Denizli'de kurulan ve üyeleri okul müdürleri, öğretmenler ve emekli eğitimcilerden oluşan Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneği, uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı. Dernek, Türkiye'nin ve Denizli'nin tanıtımına katkı sunmak, AB Proje Ağını güçlendirmek ve eğitimde iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak amacıyla Erasmus+ projeleri hazırlayıp yürütmeye devam ediyor.

Reklam Bloğu