1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin yakından tanıdığı iş insanı Kemal Çıralı, Aydın’ın Didim ilçesinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Burdur'un Gölhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden baba ve oğlunu, iş yerlerinin önünde kurşun yağmuruna tutarak öldüren zanlı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Vergi Dairesi Başkanlıkları’nın unvanı, 1 Eylül’de çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ‘Defterdarlık’ olarak değiştirildi. Denizli Vergi Dairesi Başkanı olarak görev yapan Halil Tekin Bursa Defterdarı, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda görev yapmakta olan Mustafa Özdemirci ise Denizli Defterdarı oldu ve yeni görevine başladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de kurum ve kuruluşların ortak organizesiyle düzenlenen 11’inci geleneksel sünnet düğününde 36 çocuk, erkekliğe ilk adımlarını birlikte attı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bir dönem Denizlispor’da asbaşkanlık görevi yürüten iş insanı Ahmet Selvi, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Selvi’nin vefatı iş dünyasını yasa boğdu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin, ölçüm için sıra bekleyen hastasına yaklaşık 2 aydır dönüş yapmadığı iddia edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Ankara'da karıştıkları suçtan dolayı 139 yıl hapis cezasıyla aranan yabancı uyruklu 3 kişi, Denizli'de hayvan bakıcılığı yaptıkları çiftlikte yakalandı. 9 mültecinin saklandığı çiftliğe jandarma komandolarla şafak operasyonu düzenlenen JASAT dedektifleri, arananlardan birisinin sahte kimlikle tekrar ülkeye giriş yaptığını belirledi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ekonomist Barış Soydan, "Talebi daha da baskılamaya devam" diyerek bir bankanın şirket kredi kartlarına taksiti kaldırdığını ileri sürdü. Bir emekli "Bugün şirketlere taksiti kaldıran banka yarın da bizlere kaldırır. O zaman biz de dev şirketler gibi iflas ederiz" yorumunu yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sigara fiyatlarına bir zam daha eklendi. Philip Morris grubuna ait sigaraların fiyatları güncellendi. Buna göre, grubun en ucuz sigarası 72 TL, en pahalı sigarası ise 81 TL olarak belirlendi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Trendyol iş birliği ile yerelde ilk kez yapılan, mikro ihracat, e-ticaret ve e-ihracat konularının ele alındığı "Trendyol Denizli İhracatçı Buluşması" Odamız Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Reklam Bloğu