1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 5-8 Eylül tarihlerinde Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘TEKNOFEST Akdeniz’ yarışmalarına Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel ile birlikte katıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de hatalı sollama yapınca, siparişi teslim etmeye çalışan motokuryenin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sürücünün yargılanmasına başlandı. Alkollü olduğunu ve karşı şeride geçtiğini kabul etmeyen sürücünün iddialarını tanık beyanları çürüttü.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, OVP değerlendirmesinde iş dünyasının önceliklerine dikkat çekerek; “İş dünyası olarak temel beklentimiz; finansal istikrarla birlikte öngörülebilirliğin de artırılması, bu arada enflasyonun tek haneye düşürülmesi ve sürdürülebilir büyüme ile yapısal reformlara öncelik verilmesidir” dedi.

1 ay önce Tavas

Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan küçük Sevde Gül, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ı makamında ziyaret etti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kıskançlık krizine giren kocanın, kendisini aldattığını düşündüğü eşiyle buluşan ve başına 2 el ateş ederek ağır yaraladığı eski çalışanı, tedavi gördüğü hastanede 166 gün sonra hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında, “Sığır Cinsi Hayvanların Kimliklendirilerek Kayıt Altına Alınması” yetkisinin devrine ilişkin protokol imzalandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizlili işçi, çalıştığı şantiyede tamir için girdiği beton mikserinin içinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki işçinin tamir için girdiği mikserin içinde olduğunu bilemeyen diğer işçiler tarafından çalıştırıldığı öğrenildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memioğlu, “2025-2027 OVP’de pazar çeşitliliği, etkin ticaret diplomasisi, ihracatta ikiz dönüşüm gibi başlıklara vurgu yapılmış olmasını çok önemsiyoruz” dedi.

Reklam Bloğu