1 ay önce Çal

Denizli'nin Çal ilçesinde babasından öğrendiği tekniklerle yıllardır sepet ören Muharrem Kaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Yaşayan Sanatçı" unvanı verildi. Doğal malzemelerle yapılan el emeği sepetler büyük ilgi görüyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sigara fiyatlarına ardı ardına gelen zamlar devam ediyor. Üçüncü sigara şirketinin de zam yapmasıyla birlikte en pahalı sigaranın fiyatı 89 TL'ye yükseldi. Sigara fiyatlarındaki artışlar sürerken, en ucuz sigara 68 TL’den satılacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 7, 8 Eylül tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Muğla’da geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen tur kazasının ardından 55 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Denizlili kadın eczacı, son yolculuğuna uğurladı.

1 ay önce Buldan

Denizli'de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Feden Kübra Özdilek Kırçiceği göreve başladı.

1 ay önce Babadağ

Denizli'de Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Off-Road gösteri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli Aydın otoyolunda kontrolden çıkan otomobil arkadan gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu