1 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve beraberindeki heyet, “yapay zeka” ve “dijitalleşme” ile ilgili incelemeler yapmak üzere Berlin’e gitti.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir’deki esnaf ve iş dünyasının katılımı ile Türkiye’de ilk defa ‘esnaf’ temelli bir e-ticaret platformu kuruldu. İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğinin desteklediği projede sadece esnafların ürünleri satışa sunulacak.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'de bir vatandaşı bıçakla tehdit ederek cep telefonunu gasp eden üç zorba, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbi Kültürpark’ın cumhuriyet yolculuğunu simgeleyen tarihi kapılarında restorasyon çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hizmete açtı. Hem güçlendirilip hem yenilenen kapılara sosyal alanlar da eklendi.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

Kaleci Ekrem Kılıçarslan’la yollarını ayırmaya hazırlanan Göztepe, bu transfer için TFF 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor’la büyük ölçüde anlaşma sağladı.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları ‘Zafer Yürüyüşü’ ile başladı. 350 metrelik dev Atatürk posteri, binlerce İzmirli tarafından taşındı.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesinde Türk Tarih Kurumu'nun bağışladığı bin 200'ün üzerinde kitaptan oluşan “Türk Tarih Kurumu 100. Yıl Kitaplığı” gerçekleştirilen törenle akademisyen ve öğrenciler ile kurum içi ve kurum dışı araştırmacıların erişimine açıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Okulların açılması ve tatil dönüşüyle birlikte Denizli’de toplu taşıma araçlarında yoğunluk artış gösterdi. Bu duruma karşı Denizli Büyükşehir Belediyesi, otobüs seferlerini artırırken, özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlardan iş ve okul gidiş-geliş saatlerinde toplu taşımayı acil işleri olmadığı sürece kullanmamalarını istedi.

1 ay önce Merkezefendi

BasketbolSüper Ligi ekiplerinden Yukatel Merkezefendi Belediyesi DenizliBasket’in kulüp başkanı Veli Deveciler, kombine bilet satışlarının başladığını bildirdi. Deveciler, yaptığı yazılı açıklamada, iyi bir kadro oluşturduklarını ve salonda da Avrupa’ya yakışır yenilikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

1 ay önce SPOR

Yeni sezonda Denizli'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan ve hedefini 3. Lig olarak belirleyen Denizli İdmanyurdu, 2024-2025 sezonunun hazırlıklarını sürdürürken ilk hazırlık maçını da Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Bereketlispor ile yaptı.

Reklam Bloğu