1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Denizli Teşkilatı tarafından 13 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan 2024 yılı Şehir Buluşmaları kapsamında Denizli’ye gelecek. Denizli Bölge İdare Mahkemesi’nin açılışını gerçekleştirmesi beklenen Bakan Tunç’un programı ise henüz belli değil.

1 ay önce Beyağaç

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'ün geride kalan kısa görev süresi içerisinde önemli projelere imza attığını belirti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Avcılar Derneği Başkanı Ekrem Emiroğlu, 2024- 2025 av sezonunun başladığını söyledi. Başkan Emiroğlu, avcılardan belirlenen kurallara uymalarını istedi.

1 ay önce SİYASET

CHP’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında bu akşam Çınar Meydanı’nda Suavi’nin sahne alacağı konser, 4 askerin şehit olması ve Diyarbakır’da küçük bir kız çocuğunun cinayete kurban gitmesi nedeniyle iptal edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde görev yapan lise müdürü evinde ölü bulundu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin desteklenmesi amacıyla 406 milyon 577 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yeni öğrencilerin uyum eğitimleri ile birlikte 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin resmen başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ertemur, “Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum” dedi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) meclis toplantısında DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, şehirdeki yabancı sermayeli firmaların 402’ye yükseldiğini açıkladı. Başkan Erdoğan, “Bunlar arasında, Almanlarla ortaklık 82 firma ile ilk sırada. 66 firma ile İranlı ortaklar ikinci sırada. 402 firmanın toplam yabancı sermaye tutarı ise 422 milyon TL’ye yaklaştı” dedi.

Reklam Bloğu