1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri serisi kapsamında Pamukkale Teknokent Genel Müdürü ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ovalı’nın sunumuyla İş Dünyasında Yapay Zekâ Araçları Semineri gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören eğitim, teorik ve interaktif uygulamalı olarak katılımcıların yapay zekâ araçlarını bilgisayarda kullanmalarıyla sona erdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yalnız yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan adam apartman yöneticisi tarafından evinde ölü bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde duyulan silah sesini araştıran vatandaşlar, 2 çocuk babası şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin en etkili sivil toplum kuruluşlarından olan DEGİAD Yönetim Kurulu Üyelerinden ve DEGİAD Uluslararası Ticari İlişkiler Komitesi Üyelerinden oluşan heyet 6 Eylül 2024 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere birçok önemli kurum ve kuruluşu ziyaret etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sigara fiyatlarına yapılan zamlar devam ediyor. Son zamların ardından, "Sigara fiyatları ne kadar oldu?", "Hangi sigaralara zam yapıldı?" gibi sorular sıkça sorulmaya başlandı. Philip Morris (PM), JTI ve BAT sigara gruplarına gelen zamların ardından, Imperial Tobacco grubuna da zam yapıldı. 10 Eylül itibarıyla en güncel sigara fiyatları listesi...

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de faaliyet gösteren ve İsviçre merkezli Glas Trösch grubuna bağlı olan Europtec Cam A.Ş, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla çalışanlarına zam yapma kararı aldı. Şirket, yüksek enflasyonun sebep olduğu ekonomik koşulların çalışanlar üzerindeki yükünü hafifletmek ve çalışanlarının refahını korumak amacıyla bu adımı attı.

1 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde okuyan milli Bilek Güreşi sporcusu okul çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda kolundan yaralanan milli sporcu tedavi için hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Halk Et’in kurulmasına yönelik karar Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Eylül ayı ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Denizli’de bir ilk olarak hayata geçirilecek olan Merkezefendi Halk Et’te satışa sunulacak etlerin fiyatları da netleşti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

1929 yılında Mezopotamya'da bulunan 4500 yıllık Sümerce çivi yazısı tableti inceleyen Prof. Dr. Yusuf Kılıç ve öğrencisi, yazıların bir parfümün tarifi olduğunu fark etti. Asırlar önce Mezopotamya'da kullanılan parfüm, formüldeki hammaddelerin birleştirilmesi sonucu yeniden yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de yoldan karşıya geçmeyen çalışan yaşlı kadına araba çarptı. Talihsiz kazada 68 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu