1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda 35 yaşlarında bir erkek intihar ederek hayatına son verdi.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı'nın Denizlili sporcuları Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, otogarda sevenleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizlili eğitim müfettişi Mehmet Ali Karaıslı, Muğla’nın Menteşe ilçesindeki evinde ölü bulundu. Karaıslı’nın cansız bedenini kızı buldu. Karaıslı, yarın memleketi Tavas’ta toprağa verilecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce EĞİTİM

Denizli’de 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılışı ile İlköğretim Haftası kutlamaları bir arada gerçekleşti. 200 bin 436 öğrenci ve 14 bin 915 öğretmen ders başı yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Memur zammı sosyal yardım ödemelerini de değiştirecek. Yüzde 41,5’lik yıl sonu enflasyon tahminine göre memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme dahil edildiğinde ortaya çıkan yüzde 9,3’lük artış milyonların maaşını yukarı yaşıyacak. Peki 2025 OCak memur maaşları ile 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı ne kadar olacak? Rakam 10 bin TL’ye dayanıyor. İşte en yeni hesap…

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Denizli'de gerçekleştirdiği 17'nci Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

1 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Diyarbakır'da ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin ile ilgili olarak; “Çocukların bu şekilde katledilmesi gerçekten de korkunç bir olay. Bu gibi olayların bir daha yaşanmaması için idam cezasının da gündeme getirilmesi gerekiyor” dedi.

1 ay önce SPOR

Granfondo Uluslararası Bisiklet Yarışları 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde Pamukkale’de gerçekleşecek. Yarışmaların lansmanı yetkili kuruluşlar ve sponsorların katılımıyla yapıldı.

Reklam Bloğu