1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Peygamberimizin doğum günü olarak kutlanan Mevlit Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, bu özel gecede yapılacak duaların, insanlık için manevi anlamda yenilenme ile barışa vesile olmasını diledi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de esnaflar, Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın anısına dua edip lokma hayrı yaptırdı. Esnaflar Narin Güran'nın afişi ile farkındalık oluşturdu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yeniden göreve atanmak için genel sekreter ve iki öğretim üyesine istifa etmeleri yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çal Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Bitki Genetiği ve Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (PAÜ BİYOM) “Moleküler Bitki Islahı ve Tohumculuk” konularında araştırma yapan Doç. Dr. İbrahim Çelik’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda 1 şüpheli 32 adet kaçak cep telefonu ile yakalandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kütahya merkezli 6 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Aydın'ın Buharkent ilçesinde bir kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazasında otomobil takla atarak ters döndü. Otomobilde bulunan 3 kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

1 ay önce Çal

Denizli’de U dönüşü yapmak isteyen motosiklete arkasından gelen otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla şehir dışında ikamet eden üniversite öğrencilerine dönem başında 1 defa olmak üzere şehirlerarası ulaşım, kırtasiye, barınma bedeli vb. ihtiyaçların karşılanması için 5 bin lira öğrenim yardımı yapılacak.

Reklam Bloğu