1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), Afrika ülkelerine ihracat fırsatlarının anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte servis araçlarının karışabileceği kazaların önlenmesi ve taşımacılık faaliyetleri denetimlerinin aralıksız olarak sürdürülmesi maksadıyla, 09-13 Eylül 2024 tarihleri arasında okul servis araçlarını denetledi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda yakalanan bir şahsın üzerinden 80 gram metamfetamin ile 1 adet cep telefonu ele geçirdi. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, 14 Eylül Cumartesi günü Peygamber efendimizin doğumunun sene-i devriyesi sebebiyle Mevlid Kandili mesajı verirken, Mevlid-i Nebi Haftası için gerçekleştirecek olan programlara ise vatandaşları davet etti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, tarafından il genelinde “Silah ve Mühimmat Ticareti” suçuna yönelik yapılan çalışmalarda bir şüphelinin yakalanması neticesinde araçta ruhsatsız tabancalar uyuşturucu haplar ele geçirilmesi sonucunda bir kişi tutuklandı.

1 ay önce SİYASET

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi, İl Başkanı Süleyman Semerci başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, İYİ Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi de katılım sağladı. İl Başkanı Süleyman Semerci, açılış konuşmasında yerel ve ulusal gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunarak, bölgedeki sorunlar ve ülke genelindeki siyasi gelişmeler hakkında fikirlerini paylaştı.

1 ay önce SPOR

Denizli'yi Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta temsil edecek olan Denizli İdmanyurdu, yeni sezon çalışmaları kapsamında BAL temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Fiş dönemi 40 yıl sonra yeniden başlıyor. 80'li yılların en büyük kamu spotlarından biri olan 'bir alışveriş bir fiş' uygulaması yeniden hayata geçiyor. Vergi iadesi yazmak tarihe karışsa da Maliye, piyasadaki nakit akışını kontrol edebilmek için harekete geçti. Yeni uygulama ile birlikte artık sadece fiş vermeyen esnafa değil, fiş almayan müşteriye de ceza kesilecek. Peki fiş almamanın ya da fiş vermemenin cezası ne kadar? Uzmanlar, söz konusu cezaların 100 bin TL'yi bulacağını söylüyor.

Reklam Bloğu