1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de 2025-2027 bitkisel üretim desteklemeleri ve Tarımsal Üretim Planlaması kapsamındaki yeni destekleme modelinin tanıtımı devam ediyor. Üreticilere stratejik ürünler ve artan destekler hakkında Denizli İl Tarım Müdürü Şakir Çınar, doğru bilgilere ulaşmanın önemini vurgulayarak, tarımsal üretimde sürdürülebilirliğin hedeflendiğini belirtti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen kasiyer Merve Acar cinayetinin sanıkları olay gününü anlattı. Birisi kadın 7 tutuklu sanığın tek tek yer gösterme yaptığı 3,5 saatlik keşifte, çevik kuvvet ve jandarma komandolar çevrede kuş uçurtmadı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran ve Ayşenur Ezgi Eygi davalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Narin Güran dosyasının televizyon ve sosyal medyada yapılan değerlendirmelerin bir kısmının soruşturmanın selameti açısından sakıncalı olabileceğini ifade eden Bakan Tunç, “Narin kızımızı katledenlerin yargı önüne çıkarılıp kanunumuzdaki en ağır ceza ile çaptırılması hepimizin temennisi” dedi.

1 ay önce Çameli

Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve bölgenin önemli tarımsal ürünlerinden ceviz ve fasulye için fiyatların belirlendiği toplantı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, TBMM Başkanvekili CHP Denizli Millletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımı ile gerçekleştirilen Denizli Bölge Adliye Mahkemesi açılış törenine davet edilmedi. CHP Denizli İl Başkanı Horzum, yapılan bu hataya sert bir şekilde tepki gösterdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı ve Adalet Sarayı Ek Hizmet Binaları açılış törenine katılan Adalet Bakanı Tunç, "Bazı kararlardan yola çıkarak yılda verilen 12 milyon kararı göz ardı ederek, fedakarca çalışan 180 bin yargı çalışanımıza yapılan ağır eleştiriler maalesef üzücü ve yargımızın temelini yıpratıcı olur ama biz buna müsaade etmeyiz. Biz hatalı kararları en aza indirmeye devam edeceğiz" dedi.

1 ay önce SİYASET

Yarın Denizli’nin Buldan ilçesinde halk buluşmasına katılacağı açıklanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programının iptal edildiği duyuruldu. Özel’in Denizli Milletvekili Karaca’nın oğlunun nikah merasimine katılması bekleniyor.

1 ay önce SİYASET

Denizli'de AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin AK Parti döneminde değişen adalet sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu