1 ay önce Çivril

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 26. kez düzenlenecek olan Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çivril Belediye Başkanı Semih Dere öncülüğünde yapılan basın toplantısında, festivalin programı ve detayları paylaşıldı. Belediye Başkanı Dere, festivalin bu yıl tasarruf tedbirlerine uygun olarak, belediye bütçesinden harcama yapılmadan gerçekleştirileceğini belirtti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de tarih ile doğanın iç içe olduğu ve GEKA'nın desteğiyle 1800 yıllık Anıtsal Çeşmenin gün yüzüne çıkarıldığı Tripolis Antik Kenti bölgenin turizm potansiyeline önemli bir katkı sunuyor. Kazı Başkanı Prof. Dr. Duman, geçmişte yaşanan büyük depremde yıkılan 15 metrelik çeşmeyi önümüzdeki yıl ziyaretlere açmayı hedeflediklerini belirtti.

1 ay önce Kale

Denizli’de yaşayan bedensel engelli Gökhan Sağıt’ın ikinci şiir kitabı olan ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’yi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de Çamlık Mesireliğinde bulunan tuvaletler magandaların hedefi oldu. Camları kıran magandalar, lavaboları kırarak tuvaletlere zarar verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yapılan saldırıya tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde seyir halindeki bir otobüsün önünü araçla kesen iki şüpheli otobüste bulunan ve yakınları olduğu iddia ettikleri bir kadını zorla otobüsten indirmeye çalıştı. Olaya, o sırada tatilden dönen jandarma personeli anında müdahale ederek hem kadını hem de şüpheliler tarafından kulağından yaralanan otobüs şoförünü kurtardı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TOKİ, aralarında Denizli'nin de bulunduğu 25 ilde 390 arsayı açık artırmayla satacak. Denizli'de 2 arsa satılacak. Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

1 ay önce SPOR

Denizli Süper Amatör Lig’de 2024-2025 sezonunun kura çekimi yapıldı. 12-13 Ekim tarihindeki maçlarla başlayacak olan ligde 2 grupta 20 takım mücadele edecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk Eğitim-Sen (TES) Genel Başkanı Talip Geylan, sınıfta öğretmen yok ise eğitime yapılan yatırımların hiçbir anlamı olmayacağını söyledi.

Reklam Bloğu