1 ay önce SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın oğlu Ozan Karaca ve Ezgi Emren çiftinin nikah şahidi oldu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), Almanya’nın Frankfurt kentinde iki yıllık periyotlarla yapılan dünyanın en büyük otomotiv yan sanayi ve servis ekipman fuarı Automechanika Frankfurt 2024'e, 4'üncü ve 15'inci Meslek Komitelerinin iştigal alanında faaliyet gösteren 29 üyesiyle, teknik heyet ziyareti gerçekleştirdi. Ayrıca Leverkusen Belediye Başkanıyla görüştü.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi'ndeki akademik resim kursuna katılan gençler, girdikleri sınavlarda başarılı olarak güzel sanatlar fakültelerini ve güzel sanatlar liselerini kazandı. Başkan Doğan, “Eğitim, sanat ve kültüre katkı sağlamaya, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir haftada aynı bağa 2 kez girerek 100 bin liralık üzüm çalan üç şüpheli, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Bağdan elleriyle hasat yapan şüphelilerden birisinin sağlık çalışanı olması dikkat çekti.

1 ay önce Ak Parti

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Denizli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli karayolu Gazeller Mahallesinde Denizlili genç çift balayından dönüşlerinde kaza yaptı. Kazada yeni damat 21 yaşındaki İbrahim Aday olay yerinde yaşamını yitirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından Afrika Pazarının Gelecek Vizyonu ve Afrika'ya İhracat Stratejileri Semineri düzenlendi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Afrika Pazarı her yönüyle ele alındı

1 ay önce DENİB

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 13 Eylül 2024 tarihinde Denizli’yi ziyaret ederek, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Hizmet Binası’nda sanayici ve ihracatçılarla bir araya geldi.

Reklam Bloğu