1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce SPOR

Türkiye’de her geçen gün ilginin arttığı yerli spor branşı Hemsball’da Türkiye Şampiyonası heyecanı Denizli’de yaşanacak. 19-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya yaklaşık 200 sporcunun katılması bekleniyor.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun vefatının ardından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı ile birlikte başkanlık görevine Derya Baltalı seçildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Çal Kaymakamlığı ve Çal Belediyesi iş birliği ile düzenlenen “Çal’dan Çağ’a Strateji Geliştirme Çalıştayı” 6-7-8 Eylül tarihlerinde PAÜ Çal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er ve Çal Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Denizli yürütücülüğünde gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yaz aylarında gece yarısına kadar açık olan müze ve ören yerlerinin ziyaret saatleri, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de Ağustos ayında 1815 adet konut satışı gerçekleşti. TÜGEM Denizli İl Başkanı Volkan Yiğit'in açıklamalarına göre, bu rakam bir önceki yılın aynı dönemine göre %8 azalış gösterdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası djital dönüşüm ve Ar-Ge merkezi ile Mersin Model Fabrika'ya ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bilgi alışverişleri ve stratejik kıyaslamalar yapıldı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Ligi 2024-2025 sezonu “Süper Kupa” karşılaşması ile başladı. MEK Tekstil Örme ve Altınbaşak Tekstil takımları arasında yapılan maçta Süper Kupa’nın sahibi; MEK Tekstil Örme takımı oldu.

1 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde bulunan içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti' olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölü'nde suların iyice çekilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntüler yürek sızlatıyor.

Reklam Bloğu