1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

PAÜ’de kadrolaşma çabaları nedeniyle eleştirilen Rektör Ahmet Kutluhan, hafta başında Genel Sekreter Tamer Ceylan’ı görevden aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, düğünden evine dönen engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 2’si yabancı uyruklu 9 kişiden 7’si tutuklandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Instagram 18 yaşının altındaki kullanıcıların bundan sonra genç hesaplar adı ile isimlendirileceğini açıkladı. Ocak ayında yürürlüğe girecek olan uygulama gençlerin içeriklere erişimini kısıtlarken anne ve babalara da çocuklarının hesaplarını kontrol etme imkanı sunulacak.

1 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlter Paydur, aşılardan önce veya hemen sonrasında çocuklara ateş düşürücü ilaç vermenin aşının etkinliğini azalttığını belirtti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de bir kişinin öldüğü iki kişinin ise yaralandığı kavganın geçmişte yaşanan küfürleşme nedeniyle çıktığı öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınanların sayısı 5’e yükseldi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kurum bünyesinde "çift ödeme iadesi" adıyla herhangi bir işlemin bulunmadığını ve ödeme yapılacağı belirtilen e-postaların dolandırıcılık amacı taşıdığını açıkladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Odunun ton fiyatının geçen yıl 3 bin lira iken bu yıl 6 bin liraya kadar yükseldiğini CHP'li Bekir Başevirgen açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu 44 ilde uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonlarda 470 kilogram uyuşturucu madde ile 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Denizli OSB’de yeni başkan ve görev dağılımının belirlendiği toplantı öncesi eski başkanvekili Necip Filiz’in yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

1 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Nikfer Mahallesi’ni ziyaret etti. Denizli Kayak Merkezi’nin bulunduğu Bozdağ’a çıkan Tatık, sosyal medya hesaplarında “Nikfer mahallemizde tekrar paraşüt uçuralım mı?” paylaşımını yaptı. Tatık’ın paylaşımı 2010’a kadar yamaç paraşütünün yapıldığı bölgede heyecanla karşılandı.

Reklam Bloğu