1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Bloomberg HT yayınında katıldığı Finans Merkezi Programında Açıl Sezen’in sorularını yanıtladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya başlanılan Tarımsal Üretim Planlanması kapsamında üreticiler ile bir araya geldi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi kent protokolünü ziyaretlerine devam ediyor. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyet Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü işbirliğinde, “KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

1 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Cengizhan Öztürk ve yönetimiyle bir araya gelerek derneğin faaliyetlerini değerlendirdi. Afet ve acil durumlarda gösterdikleri büyük gayret ve özverili çalışmalarından ötürü Denizli AKUT ekibine teşekkür eden Milletvekili Arpacı, derneğin toplum için taşıdığı hayati öneme vurgu yaptı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO), düzenlediği eğitimlerle Denizli sanayisine, üretimine ve üyelerine katkı sağlamaya devam ediyor. DSO, üyelerinin rekabet gücünü artırmak ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına destek olmak amacıyla düzenlediği eğitimlere bir yenisini ekledi. Tekstil sektörünün önemli taleplerinden biri olan organik belgelendirme standartları üzerine yoğunlaşan bu eğitim, sektör profesyonellerine değerli bilgiler sundu.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), şehrin geleceğine yön çizmeye, insanına rehberlik etmeye devam ediyor. Ücretsiz eğitimler ile seminerler düzenliyor ve büyük ilgi görüyor. DTO’da bu kez geleceğin mesleklerindeki iş gücü yönetimi anlatıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de tarlasında hasat yapan üretici, toprağın altından çıkan kalp şeklini almış patatesi görünce hayrete düştü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Denizli için 18 Eylül Çarşamba günü hava tahmin raporunu açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de 19 yaşında olmasına rağmen 39 suç kaydı ve 8 ayrı suçtan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 'Topal' lakaplı şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

Reklam Bloğu