1 ay önce MHP

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında 'Her türlü tehdide karşı göğsünü siper eden kahraman gazilerimiz, varlığınız ve fedakarlığınız bize emanet ettiğiniz bu vatanı sonsuza dek koruyacağımıza olan inancımızı güçlendiriyor.' dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 19, 20 Eylül tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2021-2023 yıllarına ait ‘Hayat Tabloları’ verilerine göre; Denizli’de kadınların erkeklerden daha uzun yaşadığı ortaya çıktı.

1 ay önce Beyağaç

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, tüm Denizlilileri 10 yazarın okuyucularıyla buluşacağı 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarına davet etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Laiklik Platformu, geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile çocuk cinayetlerine ve çocuk istismarına tepki gösterdi. Eyleme katılan çeşitli sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilcileri, çocuklar öldürülürken değil, uyurken susulması gerektiğini vurguladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediyesi tiyatro oyuncuları tarafından uyuşturucu kullanımının toplumsal etkilerine dikkat çekmek amacıyla "Bir Şey Olmaz" adlı tiyatro oyununu sahneledi. Sarayköylü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan tiyatro oyununda, uyuşturucu bağımlılığının zararları hakkında gençler üzerinde farkındalık yaratıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Merkezefendi

Modern ve temiz bir ilçe hedefini gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi 'Yer Üstü Evsel Atık Toplama Konteyneri'ni ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirmeye başladı. Başkan Doğan, “Merkezefendi'ye layık bir hizmet anlayışıyla çevre dostu bir belediye olmaya devam ediyoruz” dedi.

1 ay önce Çameli

Turizm alanında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Çameli ilçesi, Cittaslow (Sakin Şehir) unvanını almak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye genelindeki sakin şehirlerin oluşturduğu Cittaslow Türkiye Ulusal Ağı Toplantısı, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlendi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibi, ilçeyi temsilen bu önemli toplantıya katıldı.

Reklam Bloğu