1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gelire esas fatura dönemi geliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında detayları paylaştı. 1 milyon elektrik ve doğal gaz abonesinin faturası yeni sistem ile daha çok gelecek. Düzenlemenin gelecek yıl hayata geçirilmesi planlanıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Koruyucu Aile Derneği kurucu üyelerinden İbrahim Cüneyt Doğan hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Merkezefendi

Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak yarışları, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde özel olarak hazırlanan parkurda başladı.

1 ay önce Tavas

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesinde elma ağacı eylül ayında çiçek açtı. Dallarında hala meyvesi olan ağacın çiçek açtığını gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kaçakçılığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda; binlerce kaçak tütün ürünleri, kaçak içki ve çok sayıda sarma sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Flarmoni Derneği’nce bu yıl 4.’sü gerçekleştirilmekte olan “Denizli Caz Festivali” tüm hızıyla devam ediyor.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli'nin 19 ilçesinde kongre sürecinin başlangıcı olan delege seçimlerinin bugün itibarıyla saat 14:00-17:00 arasında AK Parti ilçe binalarında gerçekleştirileceğini duyurdu. İl Başkanı Güngör, kongre sürecinde oy kullanacak delegelerin seçimlerine "Bismillah" diyerek başladıklarını belirtti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Dünyada 60’a yakın ülkede 40 yıldır uygulanan Allen Carr yöntemi Denizli’de sigara tiryakilerine seminerle anlatıldı. Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Denizli Eğitmeni Ali Baki Gerçeker, “6 saniye bile zararlarının anlatılmadığı, neden sigara içmemeniz gerektiğine odaklanmayan bir yöntem. Paketi elden değil, beyinden atıyoruz” dedi.

Reklam Bloğu