1 ay önce Buldan

Buldanlı sedef işleme ustası Abdullah Mutlu ve dokuma ustası Selahattin Kaçanoğlu, Ankara’da düzenlenen Yaşayan Mirasın Ustaları Uluslararası El Sanatları Sergilerinde yer aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çeşitli suçlardan 13 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ‘İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’na katıldı. Kasapoğlu, “Sanayicimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda teşvik programları daha sıkı kurgulanmalıdır. İş ve işçi eşleştirmesinin güçlendirilmesinde Sanayi Odamız elinden gelen desteği vermeye hazırdır” dedi.

1 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Sayıştay’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na ilişkin 2023 yılı Denetim Raporu'nu değerlendirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de köprülü kavşakta çarpışan otomobillerden biri köprüden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten aşağıya ters düşen otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 58 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen "Kuyu-28" operasyonlarında 160 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin önde gelen iş insanlarından Özyıldız Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yıldız ve eşi Gülbahar Yıldız'ın oğlu Selahattin Yıldız, İncekara Kuruyemiş sahibi Bekir İncekara ve eşi Fatma İncekara'nın kızı Gülsüm İncekara ile hayatlarını birleştirdi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, şehirdeki yatırımların çeşitliliğini artırmak amacıyla üretimi çeşitlendirmek istediklerini açıkladı. Erdoğan, bu kapsamda pek çok girişimde bulunduklarını ve son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşerek, hazine arazisinde iki yeni karma sanayi sitesi kurmaya karar verdiklerini belirtti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu, Türkiye'nin ihracat rakamlarındaki rekorların gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Konyalıoğlu, bazı sektörlerdeki birim satış fiyatlarının ciddi şekilde gerilediğini ve bunun karşısına çıkan kârsızlık sorununu dile getirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, tekstil sektörünün cazibesini yitirdiğini belirterek, yeni neslin sektöre ilgisini artırmak için eğitimin önemine vurgu yaptı. Başkaya, Almanya’daki çıraklık sistemine benzer bir uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğini savundu.

Reklam Bloğu