1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından iğne oyası, tığ örücülüğü, ahşap boyama, takı, amigurumi, tel kırma, örgü çanta, nakış, seramik, çini, protez tırnak, saç yapımı kursları ile yetişkin okuma yazma, İngilizce ve matematik kurslarının başvuruları başladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk Hava Yolları, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında alacakları biletlerle 18 Kasım 2024 -15 Ocak 2025 tarihleri arasında indirimli bilet satacak. Fiyatlar 849 lira olarak belirlendi.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin açtığı ‘Oyunculuk, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazarlık ve Yabancı Dil Kursu’ kayıtları başladı.

1 ay önce DENİB

Dünya doğal taş sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan ve her yıl İtalya'nın Verona kentinde düzenlenen Marmomac Fuarı’na Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üçüncü kez katılıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Demiryolu emekçileri, Denizli'de mesai başlangıcında bir saat iş bırakarak vergideki adaletsizlik ve kamuda ücret dengesizliğine dikkat çekmek için oturma eylemi yaptılar

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ormanlık alanda kenevir yetiştiren iki kişiyi fotokapanla yakaladı.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ndeki (DTTM) Tekstil Teknolojisi Sektörel Mükemmeliyet Merkezi Kurulması Yoluyla Mesleki Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi’ndeki eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyer öğretmenler, sertifikalarını Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ın elinden aldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin önemli kuş cennetlerinden biri olan Denizli'nin Çardak ilçesindeki Acıgöl, pembe renkli flamingoların süslediği eşsiz doğasıyla ve tuz tarlalarıyla doğaseverleri hayran bırakıyor. Acıgöl, kuş gözlemcileri ve doğa tutkunları için unutulmaz bir rota sunuyor.

Reklam Bloğu