1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) ücretsiz eğitimlerinden faydalananların sayısı her geçen gün daha da artıyor. Odanın konferans salonunda gerçekleştirilen İş Dünyasında Yapay Zekâ Uygulamaları Semineri de büyük ilgi gördü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın-Denizli Otoyolu çalışmaları kapsamında Kumkısık’ta yol çalışması yapılacak. Yarından itibaren bölgede yürütülecek çalışmaların iki ay sürmesi bekleniyor. Yolun bir şeridi trafiğe kapatılacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

EkoAvrasya Vakfı ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD) tarafından Türkiye ile Kosova arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin gelişmesi sürecine katkı sunmak, ikili işbirliğini arttırmak ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirmek üzere; 25-29 Eylül 2024 tarihleri arasında Kosova’ya iş gezisi düzenliyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

1501-TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında danışmanlığını Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Akdoğan’ın yaptığı üç farklı proje destek almaya hak kazanmıştır.

1 ay önce DENİB

Denizli’nin toplam tarım ihracatı 2023 yılında 335 milyon dolar seviyesinde gerçekleşirken; hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü toplam tarım ihracatından yüzde 16 oranında pay aldı.  Sektör ihracatı 2023 yılında yüzde 12 oranında artarak 54 milyon dolara ulaştı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce SPOR

Hemsball Türkiye Şampiyonası, 19-22 Eylül tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde Kınıklı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Farklı illerden 17 takım 168 sporcunun yarıştığı şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Karahayıt’ta bir otelde Özbekistan uyruklu Sojida Kalandorova’nın yüzüne sülfürik asit dökerek ölümüne neden olduğu ileri sürülen katil zanlısı Özgür G. ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sanığa takdir indirimi uygulamadı.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

26 Eylül 2024 Perşembe günü, Denizli Ticaret Odası’nda (DTO), Sektörlerin Dijital Dönüşümü ve Mesleki Eğitime Etkileri Semineri var. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, halkı ve üyelerini, şimdiden yoğun ilgi gördüğünü belirttiği etkinliklerine davet etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu