1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için Denizli’nin ilk Kent Lokantasını hizmete açtı. Başkan Çavuşoğlu, ikinci Kent Lokantasını üniversite bölgesinde açacaklarını müjdeledi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), güzel bir organizasyona daha imza attı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleriyle toplu halde Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu. Başkan Erdoğan, toplumsal farkındalığı artırmak için DTO’da toplanıp Kızılay'ın tarihi Gazi İlkokulu'nun karşısında bulunan kan bağışı aracına kadar toplu halde yürüdü ve Kızılay personelini ziyaret etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın-Denizli Otoyolu'nda çalışan işçilerin Fernas İnşaat A.Ş. ile ilgili olarak ücretlerinin ödenmemesi şikayeti üzerine Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce yapılan teftişe ilişkin raporlama çalışması tamamlandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin (DEGİAD) haziran ayında yapılan genel kurulla göreve gelen Yönetim Kurulu, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri projeleri açıkladı. DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen, “Yeni dönem projelerimizi oluştururken dijitalleşme, iş dünyasında dönüşüm ve sosyal etkileşim konuları üzerinde yoğunlaştık” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından yürütülen “DSO E-ihracat & İhracat İstihbarat Akademisi” projesi kapsamında “Yeni Nesil E-İhracat ve İhracat İstihbaratı” toplantısı düzenlenecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hazine ve Maliye Bakanlığı, mükelleflerin uyum maliyetlerini azaltan yeni uygulamaları devreye aldı. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğlere göre, sıfır araç alanlar 2025 yılından itibaren elektronik tebligat uygulamasına dahil edildi. Mali müşavirlerin de mükelleflerin bilgilerine gerek duymadan işlem yapabilmesinin önü açıldı.

1 ay önce Beyağaç

Beyağaç Belediyesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği kitap fuarıyla kültürel bir etkinliğe daha imza attı. Büyük ilgi gören fuarda konuşan Belediye Başkanı Sezayi Pütün, "Okuma kültürünü yaygınlaştırma çabalarının bir parçası olarak önemli bir adım" dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gazeteci Yaşar Tok, İzmir’de geçirdiği riskli kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu