1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de polis ekiplerinin bir iş yerinde yaptığı aramada, kaçak yollardan ülkeye sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan yarış motoru ele geçirildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Fed'in faiz kararları ve Orta Doğu'daki jeopolitik gerilimler, altın yatırımcılarını harekete geçirdi. Gram altın, bu gelişmelerin etkisiyle tarihi zirvesini görerek 2932 TL'ye ulaştı.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin hizmete açtığı ‘Hobi Bahçesi’nin tahsisleri başladı. 40 yaş üstü 95 vatandaşın müracaat edebileceği Hobi Bahçesi’nin başvuruları başlıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'in Söğüt ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimde Denizli'de 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs sahte kimlikle yakalandı.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli'de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi’nin kapanış toplantısı, kalabalık bir katılımla yapıldı. Projedeki eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarına kavuşurken, kentteki potansiyel iş gücünün teknolojik becerilerinin arttırılması ile Denizli'de Endüstri 4.0'ın verimliliğine katkı sağlayacak önemli bir adım atıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 26, 27 Eylül tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Uluslararası piyasalardaki talep endişeleri akaryakıt fiyatlarında da değişkenliğe neden oluyor. Ham petrol stoklarındaki düşüş motorinde zammın habercisi oldu. Motorin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 90 kuruş artış bekleniyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi’nin yeni eğitim öğretim döneminin ‘sevgi’ temalı değerler eğitimindeki ilk dersi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan tarafından gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı ziyaret etti. DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi, dernek çalışmalarını ve gelecekte hayata geçirmeyi planladıkları projeleri belediye başkanlarıyla paylaştı.

Reklam Bloğu