1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO), hayata geçirdiği eğitim ve projelerle; Denizli’ye ve Denizli sanayisine katkı sağlamaya devam ediyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçları için yapılandırma adımı atıldı. Merkez Bankası ve BDDK'nın aldığı kararlar, borçlu vatandaşlar için esnek ödeme planları sunuyor.

1 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. İsmet Çerçi, Dünya Sağlık Örgütü’nün 2023 yılında yayınladığı işitme sağlığı verilerine göre 34 milyonu çocuk olmak üzere dünyada toplam 430 milyon kişi ileri veya çok ileri derecede işitme kaybı yaşadığına dikkat çekti.

1 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), şirketlerin ihtiyaç duyacağı danışmanlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak üzere hayata geçirilen Responsible Programı tanıtım toplantısına ev sahipliği yaptı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de keçi sürüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşun yağdırıldı. Kurşunların hedefi olan 10 keçinin telef olduğu olayda, sahiplerinin yaşatmak için omuzunda taşıdığı keçilerin inlemesi yürekleri sızlattı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'deki iş dünyasının önemli temsilcilerinden DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen, aile şirketlerinin sürdürülebilirliği ve dijital dönüşüm konularında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Teknokent Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz ve Denizli OSB İnşaat Kontrol Müdürü Koray Çoşkun; Denizli OSB Teknopark Projesi kapsamında Antalya OSB Teknopark’ı ziyaret etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İkinci el araç satışlarında Güvenlik Ödeme Sistemi yarın alıcıları da kapsamak üzere hayata geçiriliyor. İşte yeni sistemden başlıklar...

Reklam Bloğu