1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de sosyal medya üzerinden yürütülen bir dolandırıcılık girişimi, vatandaşların tepkisini çekti. Denizli Ulaşım A.Ş’nin 8. yılı şerefine 76,5 TL karşılığında 6 ay sınırsız seyahat hakkı veren kart dağıtıldığı iddiası, dolandırıcılık şüphesiyle gündeme geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de keçi sürüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşun yağdırıldı. 10 keçisi telef olan sürü sahibi, “Ne istediniz gebe hayvanlardan. Benim içim yandı, Allah da onların içlerini yaksın" dedi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin üniversitelilere ilk defa vereceği ayni öğrenim desteği müracaatları başladı. Şehirlerarası ulaşım, kırtasiye ve barınma gibi ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 1.500 öğrenciye verilecek 5.000 TL değerindeki ayni yardım müracaatları 11 Ekim’e kadar sürecek.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların tüm hizmetlere ve bilgilere ulaşabileceği mobil uygulamasını faaliyete geçirdi. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimiz bu uygulamamız ile hizmetlerimize hızlıca ulaşabilecek, etkinliklerimizden anında haberdar olacak” dedi.

1 ay önce SPOR

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan yeni sezonla ilgili olarak, “Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Denizli amatör futbol ailesinin centilmenlik konusunda örnek alınacak bir sezon geçirmesini dilerim” dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Ankara Eczacı Odası Başkanı Cem Abbasoğlu, hastaların ilaç bulabilmek için eczane eczane gezmek zorunda kaldığını belirterek, "İlaç yokluğu yüzde 20 civarında. Depolarda ve firmalarda ilaç bulunmaması nedeniyle hastalar eczane eczane gezmek zorunda kalıyor. Sabit kur uygulaması ilaç yokluğunun asıl nedeni. Milli bir ilaç politikası belirlenmeli" dedi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO), mesleki eğitim öğretmenlerine, dijital dönüşümün mesleki eğitim üzerindeki etkileri anlatıldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı, özellikle tekstil teknolojisi öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, konuyu güncel ve popüler uygulamalardan örnekler vererek işledi.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünleri sunmayı amaçlayan Merkezefendi Halk Et, çok yakında kapılarını açıyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentin su rezervlerinde yaşanan azalmanın ardından tasarruf çağrısında bulundu. Kent merkezinin en önemli su kaynağı olan Akbaş Barajı'nda 12 günlük su kaldığını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Hepimizin geleceği için suyu tasarruflu kullanmalıyız" dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emeklilerin banka promosyon tutarlarında artışa gidildi. Eylül ayı itibarıyla bazı bankalar 24.000 TL’ye kadar promosyon ödemeye başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş canlı yayında emekli promosyonları ile ilgili uyarılarda bulundu.

Reklam Bloğu