Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Yaymanoğlu ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, İtfaiye Haftası kapsamında OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, itfaiyecilerin haftasını kutladı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik ve Uygulamada Karşılaşılan Zorluklar” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce SAĞLIK

Gelişen teknolojinin gençlerin sağlığını da olumsuz yönde etkileyebildiğine işaret eden Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuna Kenar, “Yüksek sesli müzik dinlemek, gençlerin işitme sağlığını tehdit ediyor” dedi.

1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), Girişimcilik, Yeni İş Modelleri ve Mesleki Eğitim Semineri verecek. Etkinlik; katılımcılarına, geleceğin iş dünyasında başarılı olabilmeleri için gereken girişimcilik ve inovasyon becerilerini geliştirme imkânı sunacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ünlü sanatçı Funda Arar, 26 Eylül 2024 akşamı Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Arar, müzik kariyerinin en sevilen parçalarını seslendirdiği bu konserinde, hem sesiyle hem de muhteşem sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ünlü pop sanatçısı Hadise, 25 Eylül 2024 tarihinde Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşarak unutulmaz bir performansa imza attı. Uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen konser, Hadise’nin enerjik sahnesi ve etkileyici şovlarıyla Denizlililere hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DENİZLİ

İnsan odaklı şehir anlayışı ile daha yaşanabilir, yürüyen bir kent tasarlayarak sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Ekim ayı sonuna kadar pazar günleri Çamlık Bulvarı’nı trafiğe kapatacak.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nden 81 il valiliğine gönderilen genelgede; Bakanlığın hazırlayarak dağıttığı ders kitaplarının özel okullarda okutulup okutulmadığı konusunda gerekli takibin yapılması, kitapları okutmayan özel okullar hakkında inceleme başlatılması istendi.

Reklam Bloğu