4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik olarak düzenlenen operasyonda 23 şüpheli yakalandı.

4 hafta önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında kutlama mesajı yayınladı.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aydem Yenilenebilir Enerji'nin Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yağlı, son yolculuğuna uğurlandı.

4 hafta önce EĞİTİM

Devlet okullarında 'çocuk kulübü' adı altında özel okullar kurulduğu şeklinde tepki çeken bir iddia gündeme geldi. Son ders zilinin ardından başlayan çocuk kulüplerinde iddiaya göre bazı ilkokul müdürlerinin okul dışından anlaştığı ekipler eğitim veriyor. 6 derse 51 bin TL ödeniyor! Bu şekilde 200'den fazla okul olduğunu belirten gazeteci İsmail Saymaz "Binlerce TL okul müdürlerinin açtığı banka hesaplarına akıyor. Bu para nereye gidiyor, belirsiz" dedi.

4 hafta önce Denizlispor

Erciyes 38 Futbol Kulübü ile Denizlispor arasında oynanan maçta, Denizlisporlu Oktay Kısaoğlu'nun tibia kemiği kırıldı.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Araç muayenesinde TÜVTÜRK'ün ek ücret talep etmesi vatandaşın uzun dönemdir gündemindeydi. Giresun'da bir vatandaşın ek faturaya itiraz etmesi sonrası sosyal medya konu ile ilgili adeta çalkalandı. Vatandaşın Tüketici Mahkemesi'ne başvurması sonrası karar tüm araç sahiplerini ilgilendirdi.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 30 Eylül ve 1, 2 Ekim tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de hırsızlık suçundan 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Nar ihracatının önemli merkezlerinden olan Denizli’de, zararlılara karşı mücadelede ilk kez kullanılan akıllı böcekler gıda güvenliğini artırdı. Kimyasal ilaç kullanımı yüzde 70-75 oranında azalan böcekler hem üreticini hem de ihracatçının yüzünü güldürdü.

4 hafta önce SİYASET

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Büyükşehir belediyesine bağlı Ulaşım A.Ş.’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli Kart uygulamasında kampanya yaptığı ve 6 ay ücretsiz seyahat fırsatı verdiği yönündeki sosyal medya ilanları için dolandırıcılık uyarısı yaptı. Ulaşım Portalında yapılan duyuruda bu ilana itibar edilmemeli” dedi.

Reklam Bloğu