3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumu’nda üç Özbek üniversitesiyle öğrenci değişimi, eğitim ve bilimsel araştırma alanlarında iş birliği anlaşmaları imzaladı.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Alkollü içeceklere bir zam daha geliyor. En son Temmuz ayında yapılan yüzde 25'i bulan zamların ardından fiyatlar Ekim ayının ilk haftasında yeniden artacak. Ağır alkol guruplarına %5 ile arası maliyet zammı gelmesi bekleniyor.

3 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni düzenlemeye gidiliyor. Özellikle sigorta şirketlerini zor duruma sokan ve zarar etmelerine yol açan bedeni tazminatlar için yeni bir hazırlık içerisine girildi. Peki sistem nasıl işleyecek? Trafik sigortasında fiyatlar düşer mi? İşte detaylar...

3 hafta önce SAĞLIK

PAÜ Hastanelerinde, ameliyathanede çalışan hemşirelerin bilgi ve becerilerinin güncellenmesi ve yetkinliklerinin artırılması amacı ile üçüncüsü düzenlenen sertifika programının açılışı gerçekleştirildi.

4 hafta önce EĞİTİM

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, öğrencilerin gözü önünde öğretmeni darp ettiği iddia edilen veli hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Tan ve eşi Şükran Tan’ın oğlu İbrahim Tan, erkekliğe adım attı.

4 hafta önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ndeki (DTTM) Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Tekstil Teknolojisi Sektörel Mükemmeliyet Merkezi Kurulması Yoluyla Mesleki Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan eylül ayındaki ikinci grup kursiyer öğretmenler, sertifikalarını aldılar. Proje boyunca bugüne kadar 170 tekstil teknolojisi öğretmenine eğitim verildi.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de 28 farklı suçtan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Bloğu