Denizli Haber - D20Haber sitesinden Engin Ünal'ın haberine göre, 31 Mart yerel seçimlerinde Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mayıs ayı belediye meclisinde Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kuruldu. Daire başkanlığı görevine ise Amatör Spor Kulüpleri (AKSF) önceki dönem başkanı Ayşe Sarıkaya getirildi. 

ÖZTÜRK GÖREVE BAŞLADI

Kurulan daire başkanlığında yapılanma çalışmaları kapsamında oluşturulan Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine Süper Lig'de görev yapan Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk getirildi. İki yıl önce Osman Zolan döneminde Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılan Öztürk, yeni görevine başladı. Öztürk’e; il genelinde gençlik hizmetleri alanında projeler üretme, projelere ait etkinlikler düzenleme, çocuk ve gençlere yönelik her türlü sosyal ve kültürel hizmetler yürütme görevleri verildi. 

IŞIK VE OTURAKLI DA MÜDÜR OLDU

Öte yandan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevine Faruk Işık, Spor Tesisleri Şube Müdürlüğü görevine ise Sercan Oturaklı getirildi. İdari İşler Şefliği görevine ise henüz bir atama yapılmadı.

5 Bin Lira Öğrenim Yardımı Yapılacak 5 Bin Lira Öğrenim Yardımı Yapılacak

Editör: Tahir Aygün