Denizli Haber - EGS Fuar alanındaki Kitap Fuarı 10 gün  açık kalacak. Bu yıl  7. kez kapılarını açan Kitap Fuarında Denizli Ülkü Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı stant açtı. Ülkücülerin açtığı stant Fuarın ilk gününde özellikle öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-10-2024 Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler 19-10-2024

BAŞKAN SOLAK, “ÖĞRENCİLERİN İLGİSİ BİZİ MEMNUN ETTİ”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, Türk gençliğine milli ülkü fikrini kazandırmak için Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım'ın önderliğinde yorulmadan çalışmaya söz verdiklerini söyledi. Başkan Solak, kitap okumanın ve fuarların önemine dikkat çekerek, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizim nezdimizde tüm ülkücülere verdiği ‘Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır.’ Öğüdü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin sosyal, kültürel, bedensel ve akademik anlamda her yönden hazır olması için çalışmalar yapmamız konusunda en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bu bağlamda  Denizli Kitap Fuarı’nda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  İl Başkanlığı olarak yer aldığımız için memnunuz. Daha kitap fuarının ilk gününde Ülkü Ocaklarımızın standının özellikle öğrencilerin büyük ilgi görmesinden dolayı memnunuz” dedi.

“DEVLET DEDE’NİN KİTABININ TAMAMINI OKUMAK İSTİYORUZ”

Öğrencilerin Ülkü Ocakları’nın kitaplarını incelemeleri dikkat çekti. Öğrenciler, özellikle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin “Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi' isimli eserine yoğun ilgi gösterdi. Bir grup öğrenci, “Devlet Dedenin kitabı çok güzel olmuş. Kitabın tamamını okumak istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

“TÜRKİYE’NİN YAKIN TARİHİNE IŞIK TUTUYOR”

Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, “MHP Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin  yaşamı artık bir kitapta okuyucularla buluşmaya başladı. 'Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi' isimli eser, Türkiye'nin siyasi sahnesine detaylı bir bakış sunarken aynı zamanda Liderimiz Bahçeli'nin tanıklık ettiği tarihi anları da aktarıyor. Kitap, siyaset ve tarih tutkunları için merak uyandırıcı bir okuma sunmakta. MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli, beyefendi Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip. Siyasete ömrünü adamış olan Liderimiz Devlet Bahçeli, bu süreçte darbelere, muhtıralara ve siyasi hesaplaşmalara tanıklık etti.  Türk demokrasi tarihinin önemli aşamalarına tanık olan MHP Liderimiz Bahçeli'nin bu tanıklıkları ve hayatı kitap oldu. Bugün Fuar alanında açtığımız standımızda Liderimizin kitabına ilgi yoğun oldu. Özellikle çocukların ilgisi bizi son derece mutlu etti” diye konuştu.  

Editör: Tahir Aygün