Instagram'dan bomba adım! 18 yaş altı bu kararlara çok üzülecek Instagram'dan bomba adım! 18 yaş altı bu kararlara çok üzülecek

Denizli Haber - Ülkü Ocakları ekibi yangının kısa sürede söndürülmesine de katkıda bulundu. Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, “Çıtak Tokça arası mevkide  çıkan arazi yangınında Kıralan Mahalli Teşkilatımız ekiplerle birlikte söndürme çalışmasına katıldı. Özellikle yaz döneminde vatandaşlarımızı yangın çıkabilme konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Ormanlarımız ülkemizin ciğeridir. Ormanlarımızı topyekün korumamız lazım. Çivril İlçemizdeki söz konusu çıkan yangının söndürülmesine katkıda bulunan Ülkü Ocakları teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 23 At 18.24.50

YILDIRIM: “YANGIN SÖNDÜRME VE YARALARI SARMA ÇALIŞMALARINA KATILAN ÜLKÜDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Öte yandın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarına katılan Ülkücülere teşekkür etti.

Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan Ülküdaşları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan, yangını söndüren ekiplere su ve kumanya dağıtan, yangında mağdur olanların yiyecek ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayan ve evi yananlara kalacak yer ayarlayan tüm Ülkü Ocakları Teşkilatlarının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  yapılan çalışmalara milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhuyla var güçleri ile gayret edip katkı sağlayan tüm ülküdaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Yıldırım,  ''Ülkü Ocakları olarak, teröristlerin yaktığı ormanlarımızı daha önce yaptığımız gibi fidana ve susadığı suya kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız! Biz Türkiye’yiz, Biz Türk Milletiyiz her türlü tehdidi el birliğiyle bertaraf ederiz.'' sözleriyle tüm Ülkü Ocakları'nın harekete geçmesini sağlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Teşkilatların çalışmalara katılmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, ''Son günlerde ülkemizin farklı noktalarında çıkan yangınlar sebebiyle, yapılan çalışmalara; milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhuyla var güçleri ile gayret edip katkı sağlayan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.'' İfadelerini kullandı. 

Editör: Tahir Aygün