Denizli Haber - Denizli'nin Çivril ilçesi İğdir Mahallesi'nde yalnız yaşayan 33 yaşındaki Ahmet Özel Yanık, evinde ölü bulundu. Polis ekipleri, bir dosya hakkında bilgi almak üzere gittikleri Yanık’ın evine girdiklerinde kötü bir koku fark etti. İçeri girdiklerinde yerde hareketsiz yatan bir kişiyle karşılaşan polis, hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Araca çarptıktan sonra refüje çıkarak durabildi Araca çarptıktan sonra refüje çıkarak durabildi

Kötü Kokunun Ardından Acı Gerçek Ortaya Çıktı

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri kötü kokunun kaynağını araştırmak için içeri girdiğinde Ahmet Özel Yanık’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Yanık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ahmet Özel Yanık’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere savcılık talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yetiştirme Yurdundan Gelen Zor Hayat

Ahmet Özel Yanık’ın yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve daha sonra İğdir’e yerleştiği, bir süredir de ilçede faaliyet gösteren bir eğlence mekânında çalıştığı öğrenildi.

Cenaze Töreni

Ahmet Özel Yanık’ın cenazesi, İğdir Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından İğdir Mahalle Mezarlığı'na defnedildi. Yanık’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Tahir Aygün