Denizli haber - Denizli’nin Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi transferi bitirdi. Bu sezon ligde hedefini en az play-off olarak belirleyen ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen yeşil-siyahlılarda iç ve dış transfer çalışmalar tamamlandı. Potanın Horozları geçen sezondan 4 isimle yola devam kararı aldı. Berke Aygündüz, İsmail Karabilen, Vrenz Bleijembergh ve Muhaymin Mustafa önümüzdeki sezonda yeşil-siyahlı forma için ter dökecek.

‘T.C. Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korolar Festivali’ başvuruları başladı… ‘T.C. Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korolar Festivali’ başvuruları başladı…

9 YENİ İSİM TAKIMA KATILDI

Dış transferde hareketli günler geçiren temsilcimiz geçtiğimiz sezon Manisa BŞB. Forması giyen eski oyuncusu Ayberk Olmaz ile Bahçeşehir Koleji formasını terleten Arca Tülüoğlu ile yeniden anlaştı. Yeşil-siyahlılar ayrıca son iki sezondur VTB Ligi ekibi Parma için ter döken ABD’li oyun kurucu Isaiah Reese ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon Cholet formasıyla boy gösteren ve sayı kralı olan Craig Randall II’yi transfer edere dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezon Adriyatik Ligi’nde Borac forması giyen Ja'Von Franklin ve son olarak Yunanistan'ın Kolossos takımında forma giyen Kanadalı Uzun Forvet Simi Shittu ile pota altını güçlendirdi. Bunun yanı sıra geçen yıl NCAA’de Georgia Bulldogs formasıyla 13.1 sayı, 2.8 ribaund ortalamaları tutturan 23 yaşındaki oyun kurucu Noah Thomasson yeşil-siyahlı renkler için gelecek sezon savaşacak.

GENÇLİK AŞISI DA YAPILDI

Transferde geleceği yönelik adımlarda atan temsilcimiz Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Konyaspor’da forma giyen 21 yaşındaki genç oyuncu Said Emre Yosmaoğlu ve Türkiye Basketbol 2’nci Ligi takımlarından HighTouch’da forma giyen 20 yaşındaki Ata Engin ile sözleşme imzaladı.

Editör: Tahir Aygün