Merkezefendi

Yörük Şenliği’ne Şeniz Doğan Damga Vurdu

Denizli Efeleri Yörükleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Merkezefendi Belediyesi'nin birlikte düzenlediği Yörük Şenliği, büyük bir coşkuyla kutlandı. Şenliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan damga vurdu.

Abone Ol

Denizli haber - Denizli Efeleri Yörükleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Merkezefendi Belediyesi'nin birlikte düzenlediği Yörük Şenliği, büyük bir coşkuyla kutlandı. Şenliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeiz Doğan damga vurdu.

Loading...

Yörük kültürü ve geleneklerinin sergilendiği şenlikte, bölgenin zengin kültürel mirası tanıtılarak gelecek nesillere aktarılması adına önemli bir adım atıldı.

Şenlikte, Yörük geleneklerinin en güzel örnekleri sergilenirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Yörüklerin eğlencesine katılarak onlarla birlikte oyunlar oynadı ve şenliğin coşkusunu paylaştı. Başkan Doğan, şenliğe emeği geçen herkese teşekkür ederek, Yörük kültürünün yaşatılmasının önemine vurgu yaptı.

Şenliğe katılan Yörükler ve vatandaşlar, bu unutulmaz günde keyifli anlar yaşarken, Başkan Doğan’ın katılımıyla şenlik daha da renkli geçti.